En wat kunnen we dan voor Kerst gaan maken, want we zijn er natuurlijk niet alleen maar geweest voor de koffie. Wat bij mij in ieder geval vooral is blijven hangen is hoe simpel sommige dingen te maken zijn terwijl ze er echt top uit zien en heerlijk smaken. Een voorbeeld: "souffle van tongfilet met een frisse komkommerdressing". Is nog prima uit te spreken en je weet wat je eet, maar dat woordje souffle maakt het net wat spannender en dus prima om tijdens Kerst de ohhhs en ahhhs te ontvangen, want geef toe, daar doe je het ook een beetje voor. Dus zou ik heel graag willen laten zien hoe makkelijk het is. Een probleem, ik ben nog behoorlijk zoekend qua bloggen, delen, documenten, tabs en zo meer. Ik ga dat dus uitzoeken en plaats het later. Als iemand toch zo nieuwsgierig is en niet wil wachten, laat even een berichtje achter.
En nu snel door naar weer een hapje en een drankje bij de opening van een nieuw kantoorpand. Ben wederom benieuwd.
Geen opmerkingen :
Een reactie posten